About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

ESTUDI

PLAAT Arquitectura Tècnica, (Barcelona, 2001) fundada i dirigida per Xavier Pla, arquitecte tècnic i Project Manager en Edificació i Urbanisme, és un equip multidisciplinari de professionals de l’edificació amb experiència i provada solvència en l’àmbit de la construcció gràcies als més de 1.000.000 m2 d’obra construïda sota la seva direcció en gran diversitat de format i volum d’edificació.
Gran part d’aquest equip, composat per arquitectes tècnics, enginyers i arquitectes, s’ha format com a professional acompanyant-nos en aquest llarg recorregut des dels nostres inicis, consolidant una marca de grup que s’ha fet més competent d’any en any.

Abordem cada projecte amb absoluta dedicació i professionalitat, emprant per a això el nostre exclusiu mètode de treball desenvolupat en l’àmplia experiència adquirida i amb l’objectiu aconseguir sempre les fites marcades pels nostres clients.

Prenem l’atenció específica que requereix cada estadi del procés constructiu, estudiant i aportant solucions des de la primera intervenció en la fase de disseny del projecte fins a la finalització i legalització de l’edificació.

Des de PLAAT oferim als nostres clients una mediació basada en la mútua confiança, assumint el compromís d’actuar com una prolongació tècnica d’ells mateixos, portant amb eficàcia la gestió, supervisió i control de les obres, sempre amb total transparència, per assolir aquells objectius fixats en exclusiu interès del promotor.