About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

ESTUDI

PLAAT Arquitectura Técnica, (Barcelona, 2001) fundada i dirigida per Xavier Pla, arquitecte tècnic i Project Manager en Edificació i Urbanisme, és un equip multidisciplinari de professionals de l’edificació amb experiència i provada solvència en l’àmbit de la construcció gràcies als més de 1.890.000 m2 d’obra construïda sota la seva direcció en gran diversitat de format i volum d’edificació.

 

Gran part d’aquest equip, composat per arquitectes tècnics, enginyers i arquitectes, s’ha format com a professional acompanyant-nos en aquest llarg recorregut des dels nostres inicis, consolidant una marca de grup que s’ha fet més competent d’any en any.

Equip

Xavier Pla

Maria Rossy

Albert Ribas

Ferran Sancho

Eva Tomas

Jon Areitio

Paula Loaiza

Noemi Soley

Sergi Castellar

Miquel Ferranti

David Bou

Àlex Pallares

Marta Martinez

Moira Pereyra

Tatiana Acaro

Alex Pla

Silvio di Teodoro

Beatriz Garcia

Sergio Ruzo

Adriana de la Barrera

Esteban Garcia

Núria Armengol

Anaïs Martin

Arnau Caballero

Angela Martin

Miriam Cortiella

Som un equip multidisciplinari format per professionals amb àmplia experiència en el sector de la construcció adquirida en 20 anys d’exercici dirigint la construcció de més de 1.000.000 m2.

L’equip de PLAAT aborda cada projecte amb absoluta dedicació i professionalitat, entenent les necessitats de cada client i cada projecte. Proporcionem coneixement i solvència a cadascuna de les fases d’execució d’un projecte.

Des de PLAAT oferim als nostres clients una mediació basada en la mútua confiança, assumint el compromís d’actuar com una prolongació tècnica d’ells mateixos, portant amb eficàcia la gestió, supervisió i control de les obres, sempre amb total transparència, per assolir aquells objectius fixats en exclusiu interès del promotor.